Seat tuning

Alles over SEAT onderhoud

Alles over SEAT onderhoud

Geplaatst op

Wanneer je onlangs een auto gekocht hebt, zul je over het algemeen wat vragen hebben over het onderhoud. Dit artikel geeft informatie over het SEAT onderhoud bij A-point.

Wat zijn de kosten van SEAT onderhoud?

SEAT werkt met vaste lage prijzen voor een onderhoudsbeurt. De prijzen voor dit onderhoud kan per model auto verschillen. Met de mobiliteitsservice zorgen ze er daarnaast voor dat je altijd zo weer onderweg kan, eventueel met vervangend vervoer. Daarbij wordt er altijd gewerkt met de originele SEAT onderdelen om ervoor te zorgen dat je auto optimaal blijft werken. Voor het onderhoud is het natuurlijk ook altijd mogelijk om een offerte aan te vragen.

Variabel Onderhouds Interval

Het Variabel Onderhouds Interval oftewel VOI is een behoorlijke term. Wat betekent dit nu eigenlijk? Wanneer er sprake is van VOI is er gebruik gemaakt van speciale motorolie. Wanneer deze op begint te raken betekent dat het tijd is voor de variabele onderhoudsbeurt. Dit is uiteraard verschillend per auto. Het biedt echter voordelen, omdat wanneer je erg zuinig rijdt het wel twee jaar kan duren totdat je een onderhoudsbeurt nodig hebt. Wanneer er een onderhoudsbeurt noodzakelijk is zal dit worden aangegeven in het dashboard.

Wat kan je zelf in de gaten houden?

Uiteraard zijn er ook een aantal dingen die jij zelf in de gaten kunt houden. Een van die dingen zijn je banden. Controleer regelmatig je bandenspanning en daarnaast is het ook verstandig om regelmatig de vloeistoffen in je auto te controleren. Uiteraard geven sommige onderdelen ook een signaal af. Het kan echter geen kwaad om zelf alert te zijn en te controleren of de auto nog goed werkt.

Navigatiesysteem updaten

Moet je veel reizen en is je navigatiesysteem niet meer up-to-date? Wellicht is het dan een optie om je navigatiesysteem te voorzien van een upgrade. Het is enorm vervelend om met een gedateerd navigatiesysteem naar onbekende plaatsen te moeten reizen. Sommige kiezen voor een ander alternatief zoals Google Maps, maar niets is zo fijn als een navigatiesysteem in de auto wat helemaal up-to-date is. Het is bovendien ook veiliger, omdat men anders afhankelijk is van een telefoon.

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden