mpacte auto met genoeg vermogen om leuk mee te crossen. Door het niet suffe uiterlijk is het een populair model onder jongens die hun eerste auto willen aanschaffen. Zoals veel populaire modellen is ook de Polo een model dat om de zoveel jaar een kleine metamorfose ondergaat. Bij elke aanpassing zie je wel dat het gaat om het traditionele model, maar toch is het altijd weer even wennen. De nieuwste Volkswagen Polo is alweer de zesde generatie. We raden hem zeker aan.

Seat Ibiza 

De Seat Ibiza is net als de Volkswagen Polo een model dat al meerdere generaties heeft meegemaakt. De eerste Seat Ibiza komt uit 1984, uit een fabriek in de buurt van Barcelona. Tegenwoordig kent de Ibiza al 5 generaties. De Ibiza is een ruimere auto dan de Polo en is geroemd om zijn betrouwbaarheid en ruimte. De laatste generatie ziet er ook nog eens een stukje stoerder uit, door de scherpe lijnen. Ga voor de grijze uitvoering, plak er wat stoere velgen onder, en je hebt een supergave bak. Perfecte auto voor het nieuwe jaar.

Ford Focus 

De Ford Focus is een andere auto die in 2021 de tweedehands automarkt gaat veroveren. Dat komt omdat Ford sterk aan de weg aan het timmeren is in Nederland en Noord-Europa. Vooral de Ford Focus is erg populair. De mooiste variant is de ST-line. Deze auto heeft geweldige velgen en een zeer stoer, maar toch elegant uiterlijk. Als je een van deze modellen op de kop weet te slaan tweedehands, kan jouw 2021 niet meer stuk.