In deze blog gaan we je uitleggen wat een studentchauffeur is. In principe is deze functie heel gemakkelijk te omschrijven, het gaat hier namelijk om een student die naast de studie als chauffeur werkzaam is. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen? Lees snel verder en doe er je voordeel mee.

Veilig naar kantoor

Om op een veilige manier naar kantoor te komen, kies je voor de studentchauffeur. Niet alleen vanwege het feit dat de deze expert de ogen op de weg heeft, maar ook omdat jij daardoor lekker aan het werk kan in de auto. Zo kun je mail lezen en telefoneren zonder dat je bang hoeft te zijn dat je afgeleid wordt of aangehouden door de politie. Want we weten allemaal dat bellen en email checken in de auto niet legaal zijn.

Een imago maken

Als je een eigen bedrijf hebt is het erg fijn om een goed imago te hebben. Dit is immers gunstig voor de handel. Met een eigen chauffeur kom je over alsof je de zaken goed voor elkaar hebt. Je straalt dan een imago van succes uit. Het leuke van een studentschauffeur is dat deze voor een laag tarief kan rijden. Omdat het een parttime bijbaan is voor naast de studie. Ook qua leeftijd zit de student laag, waardoor de kosten gedrukt kunnen worden. Dit laatste wil niet zeggen dat er geen ervaring aanwezig is, want de directiechauffeur (studentschauffeur klasse) heeft een cursus gehad en heeft zeker 5 jaar rijervaring. Op deze manier heb je altijd de beschikking over de juiste kennis en kunde achter het stuur. Het is ook wel prettig dat de chauffeur op de hoogte is van de zakelijke conventies. Zo weet je dat hij of zij goed met je zakenpartners om kan gaan.

Conclusie

Een studentchauffeur is niet alleen heel handig in praktische zin, ook als het gaat om de financieren is het een schitterende kans. Zo kun je een imago van succes uitstralen wat daarbij meer succes aan zal trekken: klanten gaan je sneller vertrouwen in zakelijke kansen.