Heb jij binnenkort een evenement op de planning staan? En wil jij opvallen met jouw onderneming? Cars and stars biedt jou de mogelijkheid om een race simulator te huren voor jou evenement. Dit heb je zo geregeld. Zorg ervoor dat je contact opneemt en dat je aangeeft welke race simulator je graag zou willen huren. Je krijgt binnen 24 uur reactie op je verzoek. Het is mogelijk om een F1 race simulator bij je evenement te hebben. Deze exclusieve auto kan je al voor een leuke prijs huren. Cars and stars biedt jou meerdere mogelijkheden om een onvergetelijk evenement te organiseren.

 

Een Formule 1 race simulator huren?

Tegenwoordig zie je de Formule 1 vaak voorbij komen op televisie. Dit komt mede door het feit dat Max Verstappen zo goed presteert in de Formule 1. Daarnaast staan Formule 1 race wagens bekend om hun enorme snelheid en hun stoere en sportieve uitstraling. Doordat F1 tegenwoordig een bekende sport is, zijn er veel mensen die weleens een keer in een Formule 1 race wagen zouden willen rijden. Door de realistische Formule 1 simulator toe te voegen aan het evenement weet je zeker dat jouw beursstand veel mensen aantrekt. Over het algemeen komt het namelijk zelden voor dat mensen in een racevoertuig kunnen rijden, daarom is het leuk voor bezoekers om de unieke kans te krijgen om het racegevoel mee te maken in een race simulator. De race simulator kan nog realistischer worden door een VR bril erbij te huren. Met een VR bril en de realistische software krijgen bezoekers het ultieme realistische racegevoel.

 

Wat mag je verwachten van een F1 simulator?

Naast dat de F1 simulator de race ervaring nabootst, kan deze veel meer. De race simulator is een echte showcar die de aandacht van het publiek trekt. De simulator trekt pas echt de aandacht als deze voorzien wordt van eigen bedrukking. Hierbij wek je de interesse van het publiek en kunnen de grid girls het publiek aansporen om op de foto te gaan met de simulator die voorzien zijn van uw logo’s. Maak gebruik van één van onze verschillende mogelijkheden om in een virtuele wereld te racen en laat het publiek verbazen. Naast deze mogelijkheden is het mogelijk om een bandenwisselspel uit te voeren met de race simulators. Hiermee kan je in een actievere vorm gebruik maken van de simulators. Het bandenwisselspel is zeer realistisch opgezet. Zo wordt er onder andere gebruik gemaakt van echte slagmoersleutels. Huur een F1 race simulator en creëer betrokkenheid bij jouw evenement.