Ja, absoluut! Als zzp’er ben je wellicht op zoek naar flexibiliteit en mobiliteit als het gaat om het leasen van een auto. Gelukkig biedt shortleasen een uitstekende oplossing die perfect past bij jouw ondernemersbehoeften.

Wat is shortleasen?

Shortleasen is een flexibele vorm van leasen waarbij je voor een kortere periode dan traditionele leasecontracten een auto kunt huren. Dit kan variëren van enkele maanden tot een paar jaar. Het biedt jou als zzp’er de mogelijkheid om snel van auto te wisselen of je mobiliteitsbehoefte aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden.

Voordelen voor zzp’ers

Het shortleasen van een auto als zzp’er heeft verschillende voordelen:

Flexibiliteit: Met shortleasen kun je de leaseperiode aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Dit betekent dat je niet vastzit aan langdurige contracten en gemakkelijk kunt switchen tussen verschillende voertuigen.

Kostenbesparing: In vergelijking met het kopen of langdurig huren van een auto, kan shortleasen kostenefficiënter zijn. Je betaalt een vast maandbedrag waarin vaak alle kosten zoals onderhoud, verzekering en wegenbelasting zijn inbegrepen.

Professionele uitstraling: Met een representatieve en goed onderhouden leaseauto maak je als zzp’er een professionele indruk op je klanten.

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen?

Het shortleasen van een auto als zzp’er is doorgaans beschikbaar voor ondernemers die minimaal een jaar actief zijn. Ook wordt vaak gevraagd naar een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel en geldige identificatiedocumenten. Daarnaast kan het zijn dat er een minimale kredietwaardigheidstoets wordt uitgevoerd.

Conclusie

Als zzp’er kun je zeker profiteren van shortleasen als een flexibele en kostenefficiënte manier om mobiel te blijven. Met shortleasen heb je de vrijheid om jouw autogebruik aan te passen aan jouw ondernemingsbehoeften, en tegelijkertijd een professionele uitstraling te behouden. Vergelijk allerlei leuke auto’s op vwp shortlease en ontdek welke optie het beste bij jou past! Als je op zoek bent naar nog meer korting, neem dan een kijkje op de website van Totalcarlease.nl om occasion auto’s te vergelijken!