Seat tuning

Maak je SEAT klaar voor de vakantie

SEAT dakdragers

Maak je SEAT klaar voor de vakantie

Geplaatst op

De zomer staat weer voor de deur! We trekken massaal naar het zuiden van Europa of andere zonnige delen van de wereld om steden en natuurgebieden te bezoeken, cultuur te snuiven en aan het strand te liggen. De zomer is ook het ideale moment om met je SEAT op pad te gaan. Voordat je aan de rit begint moet je auto vakantieklaar gemaakt worden. In deze blog lees je de voorwerpen die je zeker niet moet vergeten als je op vakantie gaat!

Fiets

Of je nou op vakantie gaat in de natuur of in de stad, het is altijd handig om een fiets bij de hand te hebben om gemakkelijk van A naar B te reizen. Je kunt ervoor kiezen je fiets op het dak of achterop de auto mee te nemen. Een fietsendrager voor je SEAT kan handig zijn om ruimte over te houden voor je overige vakantiespullen op het dak.

Watersportaccessoires

Een vakantie is niet compleet zonder dat je op het water bent geweest met je kajak, kano of surfboard. Voor de SEAT zijn er diverse rekken verkrijgbaar die je eenvoudig monteert op het dak om je watersportaccessoires mee te nemen.

Reserveband

Niets is vervelender dan uren langs de weg staan omdat je een lekke band hebt en de Spaanse wegwacht een siësta aan het houden is. Neem daarom altijd een reserveband mee zodat je zelfvoorzienend bent. Vergeet ook niet een krik, een kruissleutel, een schroevendraaier en wielmoeren mee te nemen. Je bent weer op weg in een handomdraai!

Dakdragers

Of je nou een fiets, watersportaccessoire of een grote koffer meeneemt, het is altijd handig om een dakdrager op je auto te hebben. Op Yakima.nl bestel je een bevestigingssysteem die speciaal voor een groot aantal modellen SEAT gemaakt is. Je hebt keuze uit een flushbar en een thrubar. Een flushbar sluit naadloos aan op je auto, een thrubar heeft extra draagvermogen. De dakdrager is de perfecte vakantiehulp: hij kan namelijk gecombineerd worden met een fietsenrek, een laadhulprek voor watersport en een bagagerek.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden