Dames en heren, ik Stefan was een beetje uitgekeken op het uiterlijk van mijn SEAT. Ik heb al vele cartuning operaties laten uitvoeren voor mijn auto maar nu is het tijd om het uiterlijk de styling eens aan te pakken want daar heb ik wat te lang mee gewacht.

In de eerste plaats wilde ik graag nieuwe nieren voor de auto. Ook wel bekend als de grill wat op de voorkant van je auto zit. Is dus vrij belangrijk want vrij prominent in het zicht. Hier vond ik uitermate coole stijlvolle grillen.

Maar deze styling gaat niet alleen om esthetiek en wat het oog wil. Ook de veiligheid van de auto moet beter. De huidige voorbumper valt er bijna af. Al een paar aanrijdingen gehad helaas. Ben blij dat ik mijn rijbewijs nog heb. Maar enfin, hier kocht ik een gedegen solide nieuwe voorbumper voor een laag bedragje.

De producten had ik al binnen een dag of twee in huis. Heb ik zelf aangebracht aan de auto. En ik moet zeggen de auto ziet er aan de voorkant inderdaad een stuk anders uit. En ik krijg zeker ook complimenten van een aantal leden van de lokale SEAT club hier in Groningen. Dus al met al, zeer geslaagde aankoop denk ik zo.

De volgende keer als ik weer vakantiegeld ontvang of dertiende maand zou ik ook graag voor de achterkant een nieuwe achterbumper bestellen en als ik de stoute schoentjes aantrek zou ik dan ook nog graag een hele complete bodykit willen kopen zodat ik de uiterlijk van mijn auto helemaal kan revampen. Waarom niet gewoon omdat het kan. Wanneer ik dat gedaan heb zal ik natuurlijk weer verslag uitbrengen op deze blog, dus stay tuned, want meer goed nieuws zal zeker gaan volgen, hopelijk in niet al te lange tijd. Met vriendelijke groeten van Stefan.