Wanneer je op vakantie in Nederland bent wil je graag mobiel zijn. Een makkelijke manier is door eigen vervoer te hebben. Kom je met het vliegtuig aan in het Zuiden van Nederland? Dan is een auto huren Eindhoven airport een goed idee. Door een auto te huren heb je meer grip op je mobiliteit tijdens je vakantie of trip. Vanaf Eindhoven zijn er vijf verschillende hotspots die je kan bezoeken met je huurauto. Denk bijvoorbeeld aan een van de volgende bestemmingen.

De Veluwe

Vanaf Eindhoven is het lekker doorrijden naar de Veluwe. Ontdek het prachtige landschap van Nationaal Park de Veluwe. Cruise met je auto langs de prachtige bossen en heidevelden. Vooral in de herfst kan dit voor mooie beelden zorgen. Dan zijn alle blaadjes mooi gekleurd en zijn er hier en daar nog mooie paddenstoelen te spotten.

De Zaanse Schans

Wie aan Noord-Holland denkt, denkt vaak aan Amsterdam. Maar nabij Amsterdam bevindt zich de Zaanse Schans. Dit is een historisch dorp met traditionele windmolens, houten huizen en klassieke werkplaatsen. Door de trip naar dit dort te maken ga je even terug in de tijd. Waarbij je ziet hoe kaas ambachtelijk bereid werd.

De Bollenstreek

De Bollenstreek is nabij de Zaanse Schans. In het voorjaar is dit een hotspot omdat er dan veel verschillende bloemenvelden vollop in de bloei staan. Dit zorgt wederom voor prachtige beelden. Het zijn net verschillende kleurplaten maar dan in het echt. Mocht je tijd hebben kun je ook langs ’s werelds grootste bloementuin rijden, de Keukenhof.

De Waddeneilanden

Iets noordelijker van De Zaanse Schans en Bollenstreek zijn de Waddeneilanden. Deze eilanden zijn rustgevend, maar ook heerlijk om over te cruisen. Dit kan bijvoorbeeld op Texel of Terschelling. Hier kan je verschillende kleine dorpjes bezoeken om tot rust te komen.

Eenmaal terug op het vaste land is het ook aangeraden om nog even door het hoge Noorden (Groningen) te rijden waarbij je veel van Nederland ziet. Dit allemaal is mogelijk door een flexibel vervoersmiddel, namelijk een huurauto. Geniet van je vakantie en wees flexibel, denk aan autohuur Eindhoven Airport bij aankomst in Nederland.