De winter is in volle gang! Autogarage Kerkrade zorgt er voor dat je auto je niet in de steek laat. De vorst kan verraderlijk zijn. Wees erop voorbereid dat het winterse weer van grote invloed kan zijn op het technische aspect van je auto. Natuurlijk, winterbanden zijn van belang, maar zorg ook voor praktische zaken: de portieren kunnen dichtvriezen, je slot kan slecht functioneren, je zijramen kunnen lastig opengaan. Autogarage Kerkrade kan je uiteraard helpen, we zijn je graag van dienst, maar voorkomen is beter dan genezen!

Tips

Zojuist hebben we een paar praktische problemen opgesomd waar je vast zelf al een oplossing voor kunt bedenken: talkpoeder wil helpen om rubbers schoon van vorst te houden, er zijn ontdooivloeistoffen voor ruiten en sloten. Als je voor een trip naar het buitenland gaat is het niet onverstandig om sneeuwkettingen mee te nemen. Check ook regelmatig je oliepeil en koelvloeistof. Daarmee voorkom je dat je onderweg op problemen stuit. Autogarage Kerkrade is je graag van dienst met meer tips en voorbereiding!

Wat bieden wij

Wat bieden wij niet? Kom kijken naar ons aanbod en je staat versteld van de gevarieerdheid aan prachtige occasions en nieuwe auto’s! Inderdaad, voor elk wat wils. Uiteraard kunnen wij je met onze kennis voorzien van de auto die bij jouw past. Autogarage Kerkrade staat bekend om haar betrouwbaarheid en we zorgen ervoor dat je met een fijn en veilig gevoel de weg op gaat!

Alles voor je auto

Je kunt uiteraard ook bij Autogarage Kerkrade terecht voor onderdelen, banden en accessoires. Zoals je weet verzorgen wij de APK voor je auto, airco-service en uiteraard kun je terecht voor de kleine en grote beurt! Zeker als het winterweer toeneemt is het van groot belang dat je je auto laat nakijken zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

En dan nog dit

Wij van Autogarage Kerkrade doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je prettig, veilig en goed voorbereid met je auto op pad kunt. En daarbij denken we in deze tijd ook aan het milieu. Laat je eens informeren over elektrisch rijden! Graag zetten we, samen met jou als klant, de voors en tegens op rij. Je zult zien dat het interessant is om je daar eens in te verdiepen. Hoe je het ook wendt of keert, elektrisch rijden is in de toekomst onontkoombaar. We moeten met zijn allen ervoor zorgen dat de wereld schoner wordt en wij van Autogarage Kerkrade nemen daarbij graag het voortouw in handen! Doe mee en graag tot ziens!