Seat tuning

Het gemak van een rittenregistratie voor het MKB

Het gemak van een rittenregistratie voor het MKB

Geplaatst op

Veel ondernemers zijn nog niet helemaal up-to-date als het gaat om de automatische registratie van gereden zakelijke kilometers. Het gebeurt nog al te vaak dat deze registratie handmatig bijgehouden wordt, terwijl dit voor een hogere foutmarge en lagere efficiëntie zorgt. In deze blog gaan we je meer vertellen over de voordelen van een automatische rittenregistratie.

Registratie van de gereden kilometers

Het is erg belangrijk dat je aangeeft bij de Belastingdienst hoeveel kilometers je privé rijdt met een zakelijke auto. Als regel hanteert de dienst dat je minder dan 500 km privé per kalenderjaar mag rijden met een bedrijfsauto. Het moet dus duidelijk zijn welke kilometers zakelijk en welke privé gereden zijn. Veel ondernemers doen dit nog handmatig met een logboek in de auto. Dit is echter een tijdrovende manier die daarnaast ook de ruimte voor fouten laat. Wanneer je medewerkers een paar keer vergeten te noteren op welke datum ze welke kilometers gereden hebben, dan klopt je administratie niet. Het is daarom ook veel beter om het automatisch te laten registreren. Het RouteVision registratiesysteem zorgt ervoor dat het direct duidelijk is welke kilometers er waar gereden zijn op welke datum.

Track & trace systeem

Het mooie van het automatische registratiesysteem is dat het mogelijk is om alle auto’s in je wagenpark te volgen via GPS. Dit noemen we ook wel een Track & trace systeem. Het is via dit systeem kinderlijk eenvoudig om te zien waar je voertuigen zijn en hoelang ze op een bepaalde locatie zijn geweest. Op een kaart is te volgen welke route afgelegd wordt. Zo heb je dus altijd exacte informatie die je kunt gebruiken wanneer je bijvoorbeeld een conflict met een klant zou hebben over de gewerkte uren op locatie. Omdat medewerkers weten dat je mee kunt kijken, zullen ze minder snel een langere route nemen of tussendoor andere dingen doen onder werktijd. Het is dus een controlesysteem op meerdere vlakken. Dit ten behoeve van de effectiviteit van je bedrijfsvoering en de productiviteit van je medewerkers. 

Meer weten over dit systeem? Neem dan contact op met routevision.nl. Ze beantwoorden graag je vragen en leggen de verdere voordelen van dit systeem aan je uit.

Gerelateerde berichten

Ontdek Eindhoven en omstreken met de taxi

Reizen in en rond de bruisende stad Eindhoven vraagt om een betrouwbare en comfortabele taxiservice. Bij Taxieindhoven.org zijn we trots op het...

Lees meer

Op vakantie in Nederland? Wees flexibel met een huurauto.

Wanneer je op vakantie in Nederland bent wil je graag mobiel zijn. Een makkelijke manier is door eigen vervoer te hebben. Kom je met het vliegtuig...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden